Kraftmek Oy

Kraftmek on Suomen johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan asiantuntija. Tarjoamme optimaaliset komponentit vaativimpiinkin sovelluksiin yli 45 vuoden kokemuksella. Ammattitaitomme, kattava varastomme ja alan johtavien valmistajien maailmanlaajuinen tuki on käytössäsi.

Power Mission®

Uutiskirjeemme lisäksi Power Mission® on sloganimme, missiomme ja se kiteyttää ydinosaamisemme voimansiirron (power transmission) alalla.

Intohimomme on löytää alan parhaat ratkaisut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Laatutuotteet

Teemme yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa ympäri maailmaa. Lukuisat sertifikaatit ja kansainvälisten standardien mukaiset tuotteet kertovat palvelumme laadusta.

Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön referenssejä eri aloilta. Saat meiltä ensi käden tietoa alan kansainvälisistä innovaatioista.

Kaikki samasta talosta

Tuotevalikoimaamme kuuluvat sekä voimansiirtotuotteet, hydrauliikka että laakerit. Hankinta on helpompaa ja nopeampaa kun saat kaikki samasta paikasta.

Konserni

Kraftmek Oy on osa kansainvälistä Addtech - konsernia ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön. Addtech - konserniin kuuluu yli 120 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2200 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 750 milj. euroa.

Kansainvälinen kontaktiverkko

Olemme jäseninä mm. Teknisen Kaupan Liitossa ja EPTDA:ssa ( European Power Transmission Distributors Association).

Partners

Koyo
NTN SNR
Renold
Product was added to cart
Product was added to cart

View shopping cart
Saved cart loaded

[CART NAME]

View shopping cart
Saved cart deleted

[CART NAME]

OK